ATENTIE ! CE NU AU VOIE SA FACA LOCUITORII BLOCURILOR

ATENTIE ! CE NU AU VOIE SA FACA LOCUITORII BLOCURILOR

Măsuri noi în București împotriva coronavirusului. Gabriela Firea anunță dezinfecții în Capitală

Primarul general al Municipiului București, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care menționa noi măsuri importante în combaterea coronavirusului,

Ce măsuri s-au luat

„Operațiunea a demarat azi (luni – n.r.) la prima oră şi se realizează cu peste 100 de lucrători, pentru a acoperi întreagă suprafața a sectorului 2. Lucrătorii Companiei Eco Igienizare au dezinfectat toate scările de bloc, atât la exterior, cât şi la interior, pe părțile comune. Pe marile bulevarde şi străzi din sectorul 2, 12 ULV-uri (maşini de mare capacitate), vor împrăștia substanță dezinfectantă la nivelul aliniamentului stradal.”, spune edilul Capitalei.

Se fac dezinfecții în blocuri

”Locatarii blocurilor în care se face dezinfecţia au fost notificaţi, iar preşedinţii de asociaţii de locatari/proprietari au fost solicitaţi să anunţe oamenii că este indicat să nu ia contact cu substanţă imprăstiată în spaţiul închis timp de o oră”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Primarul general a ținut să menționeze că operațiunea de dezinfecție a scărilor de bloc va continua pe parcursul întregii săptămâni.

loading...
S-ar putea sa iti placa

Cătălin Botezatu si-a anulat evenimentele din următoarea perioadă , starea lui de sanatate nu este foarte buna

Cătălin Botezatu nu se simte bine după operație. Și-a anulat evenimentele din următoarea perioadă

Taxiul zburator de la Airbus a aparut pentru prima oara in public. Transporta maximum patru persoane si poate fi pilotat de la distanta

Divizia de elicoptere a Airbus a lansat recent CityAirbus, un vehicul ce reprezinta noua viziune a companiei privind taxiurile zburatoare..