Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț. Solista se afișează deja cu noul iubit

Andreea Antonescu, îndrăgita solistă care a revenit anul acesta să cânte în trupa Andre, are o viaţă amoroasă complicată. Andreea Antonescu (37 de ani) s-a despărţit de soţul ei, afaceristul Traian Spak (37 de ani) și are o nouă relaţie cu reporterul Ştefan Manolache (26 de ani), de la Antena 1, despre care s-au scris multe în ultima vreme.

Pentru a clarifica divorÈ›ul de Traian Spak, dar È™i noua relaÈ›ie cu È˜tefan Manolache, Andreea Antonescu ne-a acordat un interviu exclusiv la petrecerea „7 Seri Trends”.

Click!: Eşti supărată că în ultima vreme s-au scris lucruri despre care spui că nu sunt reale...

Andreea Antonescu: Pune-te în locul meu pentru o secundă! La cât de puțin costă să dai un telefon, putem să ne deranjăm să sunăm ,mai ales că răspund la orice apel. Nu contează că se scrie urât, ci că se scriu neadevăruri. Şi asta mă deranjează cel mai tare. Dar experienţa şi cariera de 20 de ani m-a învăţat că profesioniştii nu ar reacţiona aşa. Însă fiecare pădure cu propriile uscăciuni…

Eşti din nou pe val și vei avea o nouă piesă...

Da, e lansată, se numeşte „Iubire pe acte”...

Mă gândeam la una şi mai nouă, că asta are deja aproape două luni...

Păi nu se învecheşte aşa de repede... Am în lucru o altă piesă nouă, deşi atât vinurile, cât şi hiturile îşi cresc valoarea în timp. Va fi o surpriză și sper să o lansez în cel mai scurt timp.

Ai devenit mai înţeleaptă o dată cu trecerea timpului...

O dată cu noua tunsoare şi cu vopsirea părului… Blondul şi-a mai pus amprenta asupra inteligenţei mele.

Cât stai în studioul de înregistrări?

Depinde de situaţii. Uneori îmi place sau simt să fiu acolo pentru a-mi pune amprenta pe o piesă. Dar alteori pot să fiu norocoasă, să rezonez cu cei de la studio și ei să-mi dea o piesă care să-mi placă de la cap la coadă.

Traian Spak va sta în ţară 30 de zile ca să divorţeze de Andreea Antonescu

Ne-ai povestit ceva ÅŸi de o nouă piesă cu Andre...

Bineînţeles că va fi o piesă nouă cu Andre. Dar atât proiectul Andre, cât şi cele separate ale fiecăreia dintre noi merg în continuare. Avem mai multe piese demo care ne-au atras atenția. Dar fiind ambiţioase şi perfecţioniste de mici, alegem totul cu atenție. Andreea Bălan este jumătatea mea.

Apropo de „jumătate”, cea din America ce mai face?

Am atâtea „jumătăţi”, dar cea mai importantă a vieÅ£ii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea” din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în Å£ară ÅŸi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorÅ£a la notar. AÅŸa e civilizat.

Se zvoneşte că eşti din nou îndrăgostită...

Nu ştiu ce se zvoneşte, dar de trei săptămâni sunt racită. Întotdeauna am fost îndrăgostită şi mi-a plăcut viaţa cu bune şi cu rele. Dacă nu e în dreapta, e în stânga. Trăiesc fiecare secundă cu persoane care merită să-mi capteze din timpul meu.

sursa: click.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

5 țări în care este cel mai greu să obții cetățenie

Fiecare țară are propriile reguli de acordare a cetățeniei. În timp ce unele state le pretind solicitanților doar o perioadă de ședere de câțiva ani sau să se fi născut pe teritoriul lor, altele au criterii foarte greu de îndeplinit.

7 lucruri uimitoare despre urșii panda, unele dintre cele mai iubite animale din lume

Urșii panda sunt printre cele mai iubite animale din lume, însă, din păcate, sunt o specie vulnerabilă. Experții susțin că mai există deja mai puțin de 1.900 de urși panda sălbatici și aproximativ 600 în centrele de împerechere și grădini

Cel mai mic penitenciar din lume: ÃŽnchisoarea de pe insula Sark

Având dimensiunea unei garsoniere și spațiu pentru doar doi deținuți, închisoarea de pe insula Sark este cel mai mic penitenciar din lume și încă funcționează.