Arsinel,mesaj emotionant pentru Stela Popescu

Arşinel, despre Stela Popescu: "Aş fi vrut să îi spun să nu plece. Să mă mai suporte câţiva ani"

Întrebat dacă ar fi vrut să îi spună Stelei Popescu ceva, dar nu a mai avut timp să o facă, Alexandru Arşinel a spus, vizibil emoţionat, la Prime Time News: "Aş fi vrut să îi spun să nu plece, să mai aibă răbdare, să mă mai suporte câţiva ani..să facem un spectacol mare. Asta aş fi vrut să îi spun: să nu plece, să ne mai rabde".

Actorul a precizat că şi-a dat seama cât de iubită a fost "Stela lui":

"Nu a fost un efort uriaş să vin aici. Un efort uriaş a făcut Stela, fiind alături de milioane de oameni, asta ca să îmi dau seama cât de iubită a fost Stela mea de către oameni. Ea merita să fie a oamenilor, să fie iubită de oameni. Acum nu mai sunt gelos", a spus actorul.

Alexandru ArÅŸinel a detaliat că atunci când a mers acasa la ea, după ce actriÅ£a murise, ar fi vrut să ÅŸtie că Stela Popescu juca un rol, că urma să se ridice, ÅŸi nu că a murit. De fapt, actorul spune că în aceste zile nu a avut timp să realizeze că Stela Popescu nu mai este: 

"Este foarte greu fără ea, în sensul în care nu am avut timp să îmi dau seama că nu mai e. Prin ce a fost la tv, în presă, telefoane primite, mesaje, mi-am dat seama ca ea e in permanentă prezenţă în sufletul oamenilor. M-a încercat un regret imens că nu mai era acolo. Am şi plecat de lângă ea, îmi facea rau, nu puteam să cred că nu se scoală şi imi spune ca joacă un rol", a spus acesta.

Alexandru ArÅŸinel a mai spus că cel mai mult îi va fi dor de omul ÅŸi prietena Stela: 

"ÃŽmi va fi dor de Stela. Imi va fi dor de ea ca om, dar omul, prietenul Stela, cea care nu te lăsa singur pe scenă, nu mai este.  PoÅ£i să mai rogi o colegă mai tânără să facă ca Stela, măcar infelexiunile vocii...dar omul Stela nu mai este.. O să ne lipsească mult Stela", a spus Alexandru ArÅŸinel, care a adăugat că Stela Popescu ÅŸi-ar fi dorit să rămână în amintirea publicului exact cum a fost.

Reamintim că actriÅ£a Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală, în urma unui atac vascular cerebral. 

loading...
S-ar putea sa iti placa

Ești genul care împărtășește tot prietenilor? Ce aspecte din viața privată ar trebui să rămână nespuse

Ești genul care împărtășește tot prietenilor? Ce aspecte din viața privată ar trebui să rămână nespuse Uneori viața privată este necesar să rămână privată. Și chiar dacă în prietenii tăi ai foarte mare încredere, iată câteva sit

2 milioane de brichete, găsite de DIICOT acasă la colegul acela care mereu cere un foc

Într-adevăr, o captură de Cartea Recordurilor! În urma unui pont, agenţii DIICOT au descins la domiciliul lui Marcel, sau poate Andrei sau Eugen, sigur îl ştii, colegul ăla care cere mereu un foc când ieşiţi la ţigară în spatele corporaţiei