Cum a murit de fapt creatorul de moda Razvan Ciobanu ! Finalul anchetei

Concluzia anchetei morții lui Răzvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt, creatorul de modă

A apărut È™i concluzia anchetei morÈ›ii lui Răzvan Ciobanu, după două luni de speculaÈ›ii în presă. Creatorul de modă a murit drogat, falit, iar în noaptea în care a decedat se îndrepta spre o petrecere gay, dezvăluie surse din cadrul anchetei, conform evz.ro. ÃŽn seara în care s-a stins din viață, designerul ar fi solicitat un taxi prin aplicaÈ›ia Star Taxi, conform anchetei.

Concluzia în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: a murit singur și falit

Faptul că fosta vedetă Kanal D nu avea bani reiese din ceea ce au declarat martorii care au oferti detalii procurorilor despre ultimele zile È™i ore din viaÈ›a lui Răzvan. După cum se È™tie, acesta nu avea telefonul plătit, iar acces la internet avea deoarece căuta zone cu wireless È™i astfel reuÈ™ea să comunice pe Whatsapp È™i alte aplicaÈ›ii.

Ciobanu nu petrecea cu același grup de prieteni și era mereu confuz, cel mai probabil din cauza substanțelor interzise. Mai mult, conform anchetei realizate de procurori, reiese că una dintre vedetele care apar des în emisiunile mondene se ferea de Răzvan în acea seară și le spunea prietenilor să îl evite pentru că sigur le va cere bani.

Date noi ies la iveală din anchetă

„Hai să ne ascundem, că ne vede ăsta È™i ne cere bani È™i o să vrea să meargă să doarmă cu noi”. „A murit singur, ocolit, abandonat de prietenii care, după moartea lui, au apărut în presă jelindu-l”, spun surse din ancheta oficială, conform evz.ro.

„În data de 28 aprilie, în jurul orei 21.20, Răzvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicația Star Taxi, însă telefonic nu a indicat o locație corectă, ulterior renunțând la comandă”, se mai arată în anchetă. Cât despre apropierea dintre Cercel și Ciobanu, acesta își dorea să aibă acces prin Răzvan la cercurile mondene care se aflau în acea seară de 28 aprilie la Mamaia și, practic, se folosea de Răzvan ca să aibă ”intrare”.

loading...
S-ar putea sa iti placa

CNP Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului?

CNP. Toată lumea a auzit despre CNP (Cod Numeric Personal) și fiecărui român din această lume îi corespunde un astfel de număr compus din 13 cifre. Cu alte cuvinte, CNP-ul reprezintă totalitatea datelor personale pe care le poate avea un cetățea

De ce este bine să faci mişcare în aer liber. Ce boli poţi preveni

Activitatea fizică moderată practicată zilnic reduce riscul de cancer şi combate obezitatea. Adulţii cu vârste între 18 şi 65 de ani au nevoie de 30 de minute de sport cel puţin cinci zile pe săptămână, iar copiii, de 60 de minute.