Lidia Buble dezvăluie de ce nu se mărită cu Răzvan Simion. „Surorile râd de mine că rămân fată bătrână”

De când formează un cuplu, de aproape 5 ani, au tot apărut zvonuri că Lidia Buble și Răzvan Simion și-ar fi oficializat relația, căsătorindu-se pe ascuns fie pe o plajă în Maldive, fie în orașul natal al artistei. Adevărul este însă că acest lucru nu s-a întâmplat. Și nici nu e programat. Cântăreața ne-a mărturisit că nu e pregătită să meargă la altar.

Pe site-urile de socializare ale Lidiei apar tot mai multe filmulețe cu ea în compania copiilor, lăsând impresia că i-a sunat „ceasul biologic” și se pregătește să devină mamă. Artista ne-a mărturisit că-i plac foarte mult prichindeii, că-și dorește, însă e de modă veche și mai întâi vrea să se mărite.

„Îmi e È™i teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil” 


„Încă nu simt că trebuie să fac pasul ăsta. De obicei, nu-mi planific lucrurile, îmi place să se întâmple totul natural, când o vrea Dumnezeu să mă binecuvânteze cu copii, sunt bineveniți. Dar sunt mai de modă veche eu, întâi căsătoria, apoi copiii. Sinceră să fiu, parcă aș mai vrea să copilăresc puțin. Încă mă simt eu un copil”, ne-a spus Lidia.Așadar, nunta întâi. Când? Nici asta nu știe Lidia. Pentru că nici pentru căsătorie nu e pregătită:

„Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aș mărita. Nu pentru că nu țin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e și teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se știe niciodată… Așa spun acum, dar când o să fiu pusă în fața faptului împlinit, nu știu ce o să fac”.

Vrea să-l ceară ea de bărbat, nu să fie cerută 


Chiar dacă provine dintr-o familie tradițională, iar celelalte surori sunt măritate de ani buni și au mai mulți copii, Lidia nu ține cont nici de presiunea familiei, nici de a celor din jur, care o întreabă mereu când are de gând să se mărite cu Răzvan. „Din familie, am mai rămas nemăritate eu și Lorena, sora cea mică, dar ea mai are școală, e abia în clasa a X-a. Surorile mai râd de mine că rămân fată bătrână. Societatea pune uneori presiune pe umerii mei, dar cred că pasul acesta este unul foarte important și când va fi să-l fac, vreau să-l fac pentru toată viața, să fiu sigură 100% că vreau să-l fac. În plus, întotdeauna mi-am dorit să fiu atât de înnebunită, încât să-l cer eu pe el”, ne-a mai mărturisit cântăreața.

sursa: libertatea.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

Brigitte, împăcare istorică. A plătit acum 50.000 de euro. Ce s-a întâmplat

Disputa cu fiul ei i-a adus multe comentarii negative, fostul soț a intrat din nou pe intervalul pe care îl părăsise de mulți ani, iar ei i s-a demonstrat încă o dată că impunerea în fața copiilor săi duce la nesupunere, astfel că împăcarea

10 superputeri pe care numai bebelușii le au

Pentru a înțelege că bebelușii sunt uimitori, trebuie numai să-i vezi. Știm sigur că acești micuți sunt creaturi fantastice. Iată zece fapte care confirmă acest lucru.