WOW ! A CASTIGAT TREI CURSE . Ramai uimit cu ce "INCALTARI" !?

WOW ! A CASTIGAT TREI CURSE . Ramai uimit cu ce  "INCALTARI"  !?

Rhea Ballos, o copilă în vârstă de 11 ani din Filipine, a demonstrat că performanța poate fi atinsă indiferent ce obstacole îți stau în cale.

Rhea, care este elevă la o școală primară din Balasan, a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat trei medalii de aur la un concurs de atletism, în ciuda faptului că nu a avut încălțăminte.

Tânăra atletă a reușit să câștige cursele de 400 de metri, 800 de metri și 1.500 de metri la categoria fete, purtând niște bandaje din leucoplast pe post de încălțăminte.

A devenit cunoscută în întreaga lume

Practic, Rhea a alergat desculță, leucoplastul subțire oferind o protecție minimă, însă le-a învins pe celelalte fete, care purtau încălțăminte de alergare.

Fotografii cu încălțările improvizate ale fetei, pe care cineva scrisese „Nike” și desenase logo-ul firmei, au devenit virale imediat, aducându-i aprecierea lumii întregi.

Jeff Cariaso, fost jucător de baseball și antrenor al echipei Alaska Aces din SUA, a fost atât de impresionat de performanța fetei, încât a cerut să fie pus în legătură cu ea și cu antrenorii ei.

Cariaso a felicitat-o pe Rhea și a facilitat o discuție între antrenorii ei și compania Nike, pentru ca întreaga echipă să primească încălțări corespunzătoare.

Rhea Ballos nu este prima atletă care a câștigat competiții de atletism în ciuda faptului că purta încălțări necorespunzătoare. În 2017, Maria Lorena Ramirez, o tânără din Mexic, a câștigat un mega-maraton de 50 de kilometri îmbrăcată în fustă și purtând sandale de cauciuc


loading...
S-ar putea sa iti placa

Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Are 36 de ani si mereu cand se accesorizeaza cu o avere, isi ia si 5 bodyguarzi cu el!

Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Bijuteriile valoreaza enorm! Bărbatul ăsta din Vietnam e obsedat de aur şi nu iese din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur! Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur!

Vietnamezii construiesc un hotel placat cu aur. Adio, Burj Al-Arab!

Turiștii care caută cele mai luxoase locuri de cazare din lume vor putea să adauge în curând o nouă atracție pe lista de destinații: un hotel de șase stele din Hanoi, placat pe interior și pe exterior cu aur de 24 de carate. Turiștii care caut

Cum arata si cat costa viziera de protectie de lux lansata de Louis Vuitton

Casa de moda franceza Louis Vuitton propune de la sfarsitul lunii octombrie o alternativa la masca: o viziera transparenta cu monograma la pretul de 800 de euro.