CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A MĂRTURISIT CUM ȚIPĂ ANDRA PRIN CASĂ! CE O ENERVEAZĂ CEL MAI TARE

Provocat să răspundă la câteva întrebări despre viața de familie, Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă atunci când se supără. De asemenea, carismaticul prezentator de la Pro TV a dezvăluit și ce o enervează cel mai mult pe soția lui care i-a dăruit doi copii minunați: David și Eva.

Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă! Ce o enervează cel mai tare

Cătălin Măruță (41 de ani) și Andra (33 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fanii lor își doresc să știe totul despre ei și nu ratează nicio apariție publică pe care aceștia o au împreună sau separat și nu numai. Invitat într-o emisiunie de la radio, prezentatorul TV a dat-o de gol pe soția lui în legătură motivul care o determină să țipe prin casă… Ei bine… nu, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Explicația? De obicei, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă.

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.

“Bă, nu È™tiu cum È›ipă alte soÈ›ii… (n.r.: râde), nu È™tiu cum È›ipă alte soÈ›ii,  dar… Andra, dacă È›ipă melodic?!…”, a spus Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei LăcătuÈ™ È™i IonuÈ› Bodonea” de la Radio Europa FM.

“Dragostea e tot ce rămâne când nu pui apă la flori”, a fredonat unul dintre crainicii de la Radio Europa FM.

“Cred că e  puÈ›in mai rock. Èšipă mai rock, È›ipă mai…”, a continuat prezentatorul de la Pro TV.

“Dar de ce È›ipă? Ce faci?”, a întrebat unul dintre realizatorii emisiunii de radio.

“Ce fac? Ăăă… nu prea avem aÈ™a… divergenÈ›e în anumite… să È™tii că acum stau bine să mă gândesc dacă am auzit-o vreodată pe Andra È›ipând prin casă. Nu, jur! Doar dacă pe David îl strigă de cinci ori È™i nu răspunde, atunci: Â«David!!! Da’ nu răspunzi odată?!?» Știi? La modul ăsta, dar, în rest… Nu, se protejează, trebuie să aibă grijă de voce, îți dai seama”, a dezvăluit Cătălin Măruță.


Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

sursa: cancan.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

Anda Adam, luată la rost de o tânără într-o parcare: ”Am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și…”

Anda Adam a creat ”vâlvă” pe internet, după ce a fost surprinsă în timp ce staționa pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

O actrita cunoscuta din filmele pentru adulti a fost gasita fara suflare

Una dintre cele mai cunoscute starlete XXX, gasita fara viata! A facut cariera in industria filmelor pentru adulti, apoi a devenit star TV