Ce se întâmplă în mariajul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. „Cât despre relația mea cu el, nu vreau să mai dau detalii”

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion, au ales să petreacă timp în compania prietenilor, însă fiecare separat. Fostul campion la tenis a fost la Monaco cu amicii, în timp ce soția sa, Ioana Simion, a mers în Turcia, relatează click.ro.

La începutul acestei luni, Ioana Simion, partenera de viață a lui Ilie Năstase, a decis să se mute din vila acestuia din Primăverii și să stea cu chirie în Pipera. În weekend-ul trecut, Ioana Simion a mers în Turcia, însă fără soțul ei, care a ales să se distreze în Monaco, potrivit click.ro.

ÃŽn ultima perioadă, cei doi stau mai multe despărÈ›iÈ›ti, ceea ce a dat lac speculaÈ›iilor în ceea ce priveÈ™te relaÈ›ia lor. 


Ioana Simion a lămurit situaÈ›ia. 

”Eu am fost cu treabă în Turcia. ÃŽmi doresc să deschid ceva în domeniul medical în BucureÅŸti, ÅŸi m-am întâlnit cu cineva care mă poate ajuta la acest capitol. Ilie a fost invitat la ziua unui vechi amic ÅŸi a plecat la Monaco. Din păcate nu am putut să îl însoÅ£esc, pentru că era destul de important pentru mine să rezolv anumite lucuri. 

Nu a fost nepărat o vacanţă, ci o întâlnire de afaceri. Cât despre relaţia mea cu el, nu vreau să mai dau detalii. Prefer să nu mai vorbesc despre lucrurile personale. Mă voi axa mai mult pe cele profesionale, pentru că acestea sunt mai importante în momentul de faţă”, a declarat bruneta pentru sursa citată.

sursa: libertatea.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

Haitianul care a fost zombi timp de 18 ani

Credința zombi are un trecut de sute de ani în Haiti și este și mai veche în Africa.