Cum arată Oana Radu după ce a slăbit aproape 20 de kilograme. ”Transformarea mea a luat sfârșit”

Cum arată Oana Radu după ce a slăbit aproape 20 de kilograme. ”Transformarea mea a luat sfârșit”


Cântăreața Oana Radu și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Vedeta a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp.

De-a lungul vremiii, Oana Radu s-a luptat cu kilogramele în plus. A slăbit, s-a îngrășat, dar acum a slăbit din nou și arată extraordinar de bine.


Aceasta a avut 75 de kilograme, iar în prezent a ajuns să cântărească 57 de kilograme. A dat jos aproape 20 de kilograme, iar transformarea prin care a trecut este mai mult decât evidentă.


”Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!”, a scxris Oana Radu pe contul său de socializare.

loading...
S-ar putea sa iti placa

Explicaţia unui vis bizar – Ce înseamnă când te visezi însărcinată

Ţi se întâmplă să te vezi însărcinată în vise şi te întrebi ce înseamnă – oare vei rămâne gravidă (din nou) sau este vorba despre altceva? Dacă îţi doreşti să afli cheia unei astfel de închipuiri, o găseşti în cele ce urmează!

Vindecă acneea in doar trei zile. Tratament natural si ieftin cu rezultate uimitoare

Acneea este o problemă chiar si pentru multe persoane care au ajuns la maturitate. Mulţi apelează la tot felul de tratamente scumpe, însă rezultatele... Acneea este o problemă chiar si pentru multe persoane care au ajuns la maturitate. Mulţi apele