Dacă ai putea, cât ai vrea să trăiești ?100 ? 200 de ani ? 500 de ani ? Fii pregătit pentru soldații Cyborg până în 2050, spune armata americană

Este posibil ca coronavirusul să te faca sa  gândesti  la mortalitatea ta ? Oamenii au o singură viață pe această planetă. Cu atât mai mult, suntem destul de fragili, predispuÈ™i la boli, distructivi È™i puÈ›in încăpățânaÈ›i.

Este posibil ca coronavirusul să te faca sa  gândesti  la mortalitatea ta ? Oamenii au o singură viață pe această planetă. Cu atât mai mult, suntem destul de fragili, predispuÈ™i la boli, distructivi È™i puÈ›in încăpățânaÈ›i.

Pentru cei neinițiați, speranța de viață este numărul estimat de ani de viață care rămâne la o anumită vârstă. Cu toate acestea, după cum probabil vă întrebați deja, cât timp pot trăi oamenii? Conform Lumii noastre în date, speranța medie de viață este de 72,6 ani. Cu toate acestea, după cum probabil știți, există grupuri selecte de oameni din întreaga lume, în special în țările mai bogate, care au depășit cu mult acest număr. Unii au continuat să trăiască 100 de ani, 110 ani și chiar dincolo, Jeane Calment din Franța trăind 122 de ani și 164 de zile.

Oamenii pot trăi și mai mult? Dacă ai putea, cât ai vrea să trăiești? 200 de ani? 500 de ani? Poate un mileniu complet? Deși acest lucru poate părea un pic de știință-ficțiune, tehnologia ar putea avansa până la punctul în care oamenii ar putea trăi pentru totdeauna. De fapt, unii futuristi sustin ca daca o duci pana in 2050, probabil ca nu vei muri. Deci, rămâi înăuntru, te rog.
Vrei să trăiești pentru totdeauna?

Dr. Ian Pearson a continuat să afirme că, folosind puterea tehnologiei, umanitatea ar putea fi capabilă să-și îmbine mintea cu mașinile, făcând corpurile noastre să fie învechite. Ați putea ajunge să participați la propria „înmormântare a corpului”. Pearson pictează imaginea acestui viitor, afirmând: „Într-o zi, corpul tău moare și, odată cu el, creierul tău se oprește, dar nici o mare problemă, pentru că 99% din mintea ta este încă bine, rulând fericit pe IT, în nor. Presupunând că te-ai economisit suficient și te-ai pregătit bine, te conectezi la un Android pentru a-l folosi ca corpul tău de acum înainte, participă la înmormântarea ta, și apoi continuă ca înainte, încă tu, doar cu un corp mai tânăr, foarte modernizat. "



Și acesta este doar începutul, dincolo de 2050, ar putea exista multe moduri diferite de a-ți putea păstra mintea și conștiința. Oamenii ar putea trece pur și simplu la diferite corpuri umanoide după o anumită perioadă, în același mod în care ați cumpăra o mașină nouă cu caracteristici noi. Sau datorită proiectelor precum Neuralink, mintea ta poate fi doar la câteva clicuri simple de la descărcare în computer sau robot. Poate mii de ani de acum, întreaga umanitate poate decide că este mai bine ca oamenii să trăiască într-o megastructură masivă care, practic, generează propria noastră realitate.

Astăzi asta vom explora. Există o mulțime de tehnologii care pot modifica întreaga direcție a umanității, punând întrebarea; oamenii vor putea în cele din urmă să trăiască pentru totdeauna?
Ai putea locui într-un corp nou cu Android

a majoritatea lucrurilor de pe această listă, sună ceva din filmul de science-fiction. Cu toate acestea, oamenii precum Theodore Berger, Universitatea din California de Sud, Mikhail Lebedev, Duke University și Alexander Kaplan, de la Moscova, cred că este posibil. Există deja companii care lucrează la modalități de a ne lega mințile cu mașinile. În acest moment, există mai multe motive practice pentru acest lucru. cum ar fi oferirea celor care au dizabilități de mobilitate capacitatea de a trăi vieți mai normale și împlinite.

Cu toate acestea, poate merge chiar mai departe de atât. „Mintea va fi în nor și va putea folosi orice android care simți că locuiești în lumea reală”, spune Pearson. S-ar putea ajunge într-un punct în care puteți angaja un corp android pentru ziua. În loc să călătorești în Jamaica, trebuie doar să îți încarci creierul pe un android staționat în Jamaica. Sau poate există un concert minunat pe care vrei să-l vezi, dar trupa se află într-un alt oraș la mii de kilometri distanță. Este posibil să vă puteți încărca pur și simplu pentru a experimenta spectacolul. Rezultatul este că oamenii ar putea să nu mai aibă vreodată nevoie de un corp cărnos.
Membre și organe de imprimare 3D

Imprimarea 3D a parcurs un drum lung, afectând practic aproape fiecare industrie importantă din întreaga lume, inclusiv asistența medicală. Chiar în ultimii doi ani, cercetătorii din organizații separate și instituții private au găsit modalități de a imprima organe 3D. O echipă de cercetători de la Universitatea Tel Aviv din Israel a dezvăluit anul trecut o inimă imprimată 3D cu țesut uman și vase.

Companii precum Skorpio Medical au mers până să înceapă cercetările pe tărâmul membrelor tipărite 3D. În viitorul apropiat, este posibil să puteți reînnoi pur și simplu o parte a corpului atunci când merge rău. Corpul tău devine tot mai limitat pe măsură ce îmbătrânești. Progresele biotehnologiilor ar putea pune capăt acestei situații. Chiar mai mult, îngineria genetică ar putea în cele din urmă să împiedice îmbătrânirea celulelor sau să o inverseze complet. Pierde un deget? Pur și simplu imprimați unul nou? Ai nevoie de un braț nou? Apelați un medic și cereți-i să reinstalați unul.
Înghețarea criogenică


Înghețarea criogenă are ponderea sa corectă de sceptici, dar de-a lungul anilor, comunitatea științifică a îmbrățișat încet ideea. Acum, încă nu te poți îngheța și sa te trezești, dar ar putea exista un viitor în care pur și simplu să pui corpul in gheață pentru perioade îndelungate de timp pentru a fi trezit la o anumită dată sau oră.

Acest lucru ar putea fi util în timpul călătoriilor către planete îndepărtate, la sute de ani-lumină distanță. Cu toate acestea, înghețarea criogenică este pur și simplu o opțiune pentru persoanele care doresc să-și înghețe corpul atunci când trec cu scopul de a le readuce într-o perioadă în care știința o face posibilă. Cu toate acestea, există unele cercetări care se concentrează în folosirea crionicelor pentru a încetini îmbătrânirea țesuturilor.
creat

loading...
S-ar putea sa iti placa

Horoscop 22 august 2020. Pasiune, înţelegere şi iubire sinceră

Horoscop 22 august 2020. Astrologii au veÅŸti bune pentru unii nativi ai zodiacului din punct de vedere sentimental. Vezi despre cine este vorba.... Horoscop 22 august 2020. Astrologii au veÅŸti bune pentru unii nativi ai zodiacului din punct de vedere s

Veste trista pentru iubitorii teatrului romanesc. Florin Piersic renunță la teatru. De ce nu mai urcă pe scenă actorul

Florin Piersic renunță la teatru. Iată de ce nu mai urcă pe scenă îndrăgitul actor.

Cele 5 alimente minune pentru organism. Te ajută la detoxifiere, te ajută să slăbești și îți dau energie! Nu trebuie să lipsească din dietă

Zilele pot fi extrem de obositoare, mai ales atunci când te împarți între muncă, familie și tine însuți, iar uneori ne lipsim mai lipsiți de energie ca niciodată. Energia de care avem nevoie stă în alimentația noastră, iar pentru a fi activi