Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată de postul de televiziune Antena 1, care scos emisiunea de urgență din grila de programe

Emisiunea „Acces Direct” a fost suspendată de postul de televiziune Antena 1, care a scos emisiunea de urgență din grila de programe

Mirela Vaida a rămas fără Acces Direct, emisiunea suspendată temporar

După ce Antena 1 a anunțat că Veronica și Viorel Stegaru sunt infectați cu coronavirus, DSP București a demarat o ancheta la postul de televiziune, fiind al doilea val de îmbolnăviri, după cazul „Te cunosc de undeva”, care a fost focar de infecție. La acea vreme, Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea și multe alte personalități s-au infectat în timpul filmărilor.

În cazul Acces Direct, după ce cei doi au fost declarați infectați, emisiunea a fost suspendată câteva zile până când au venit rezultatele testelor echipei. Ulterior, emisiunea a revenit, dar pentru scurt timp. Noi cazuri de infecții cu virusul COVID-19 au apărut la Antena 1, în platoul emisiunii Acces Direct, iar postul a luat decizia de a suspenda emisiunea.

Momentan la ora 17:00 sunt difuzate ediții în reluare, tot cu cei doi protagoniști, Vulpița și Viorel, iar din august vor fi difuzate 12 ediții înregistrate ale emisiunii, care erau programate pentru perioada de vacanță a echipei Acces Direct.

Antena 1 și Mirela Vaida nu au anunțat cât va dura suspendarea emisiunii, dar au ținut să precizeze că DSP face o anchetă și că postul TV se supune prevederilor legale, iar decizia vine pentru a proteja membri echipei și invitații emisiunii.

Ce n-a reușit CNA, a reușit COVID-ul

De mai bine de 6 luni de când noile vedete ad-hoc, Veronica și Viorel Stegaru, apar la Acces Direct, sute de reclamații au fost primite la CNA în care telespectatorii cereau membrililor Consiliului Național Al Audio-Vizualului, interzicerea celor doi să mai apară. Antena 1 putut fi doar sancționată cu amenzi pentru încălcări ale alegii audiovizuale, nu și interzicerea celebrilor invitați.

Prin urmare ce n-a reușit CNA să facă, temporar, a reușit COVID-ul. Deși în mediul online cei doi sunt contestați pe de o parte, pe de alta au milioane de urmăritori. Vulpița a reușit să devină mai populară pe rețele sociale ca multe vedete de talie grea. Nici Viorel nu duce lispă de fani și este și acesta urmărit masiv.
Cea mai de succes din căsnicia celor doi este Veronica, care are sute de mii de umăritori pe Tik Tok, Instagram și Youtube.

loading...
S-ar putea sa iti placa

Cele 5 legi ale Universului care îţi vor schimba viaţa

Când te gândeşti la legile spirituale ale Universului, cu siguranţă îţi vine în minte Legea Atracţiei. Cu toate astea, se pare că există o serie întreagă de legi interconectate care pot afecta fiecare aspect al vieţii de zi cu zi. Află care

Află ce arată liniile-brăţară despre viitorul tău!

Liniile-brăţară de la încheietura mâinii, cunoscute şi ca linii Rascette, pot spune multe despre caracterul, sănătatea şi viitorul tău. Priveşte-le cu atenţie şi află ce-ţi rezervă viitorul!