Fiica cea mare a Angelinei Jolie are propria ei afacere! Tot profitul îl donează unei cauze nobile

Zahara Jolie-Pitt are doar 14 ani, dar deja are propria ei afacere. Fiica cea mare a Angelinei Jolie și-a lansat o colecție de bijuterii intitulată Zahara Collection, realizată în colaborare cu celebrul designer Robert Procop.

Zahara a găsit și momentul oportun pentru a face reclamă bijuteriilor sale. Adolescenta a fost prezentă la aproape toate premierele noului film al mamei sale, „Maleficent: The Mistress of Evil”. Fiica Angelinei Jolie a fost văzută purtând diferite modele de bijuterii, la evenimentele din Roma și Hollywood.

Colecția Zaharei poate fi găsită exclusiv în anumite magazine de pe Saks Fifth Avenue, dar și în Australia, începând cu noiembrie. Așa cum era de așteptat, adolescenta o calcă pe urmele celebrei ei mame, care este ambasador ONU și este implimată în numeroase acțiuni caritabile.

Tot profitul făcut de colecția Zaharei va fi donat către House of Ruth, din Los Angeles, o organizație menită să ajute mamele sărace. Designerul de bijuterii care a ajutat-o pe Zahara, Robert Procop, a fost cel care i-a făcut verigheta Angelinei Jolie, atunci când s-a căsătorit cu Brad Pitt, în 2014. De asemenea, în 2012, acesta a creat o colecție limited-edition de accesorii având-o ca muză pe celebra actriță, linie intitulată „Style of Jolie”, potrivit Daily Mail.

Angelina Jolie a adoptat-o pe Zahara în 2005

Angelina Jolie are șase copii: Zahara, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox (11 ani).  Actrița a adoptat-o pe Zahara în 2005, pe când aceasta avea doar 6 luni. Partenerul ei de viață de la acea vreme, Brad Pitt, a trecut-o pe numele lui la puțin timp. Cei doi actori s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare ale primului lor film făcut împreună, „Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a cerut-o de soție pe Angelina Jolie în 2012, iar pasul cel mare a fost făcut în 2014, în castelul lor din Franța. Doi ani mai târziu, Jolie și Pitt au divorțat, iar copiii au rămas cu Angelina. 

sursa: click.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa