Horoscop 4 mai 2020.

Horoscop 4 mai 2020. Zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli: Nu te lăsa păcălit azi!

BERBEC 

Promisiunea succesului îţi dă aripi ÅŸi cu toate că te-ai pregătit astăzi, luni, pentru o activitate obiÅŸnuită de început de săptămînă, veÅŸtile primite te motivează ÅŸi îţi dau un nou impuls! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât ÅŸi în dragoste. Uneori noul este duÅŸmanul binelui. Nu tot ce este nou este ÅŸi bun. IÅ£i plac lucrurile clare È™i faci achizitii solide. 

TAUR 

Coordonatele zilei de astăzi trebuie să fie fermitatea dar ÅŸi politeÅ£ea, fie acasă, cu munca la domiciliu sau dacă munceÈ™ti, lucrezi, funcÈ›ionezi în sănătate sau administraÈ›ie! Este ÅŸi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite ÅŸi de păreri ciudate. Despre lume, femei, bărbaÅ£i ÅŸi coronaVIS… imaginaÅ£ia ta, volumică aÅŸ putea spune, nu îţi dă pace. Este un dar, dar ÅŸi un blestem ! Dă curs inspiraÅ£iei, creaÅ£iei ÅŸi nu te lua după corbii croncănitori de veÅŸti rele. 

GEMENI 

Este o săptămână de la Paștele Blajinilor. Astăzi pare a fi o zi de carnaval cu domiciliul forțat, distrează-te şi fă-i şi pe cei din jurul tău să se relaxeze şi să zâmbească! Nu te avantajează lucrurile grave, sobre, totul este o mare joacă, o păcălelă de grădiniță! O discuţie din a doua parte a zilei îţi vor clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe vorbe în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor și să înveselești atmosfera.

RAC 

La serviciul de pe Skype, astăzi, de luni, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii ÅŸefilor. ÃŽn registrul benefic, desigur. Ai sentimentul împlinirii dar ÅŸi senzaÅ£ia că „mai sunt multe de făcut”.  Nu apare nici un semn important de reorientare drastică ÅŸi dramatică a situaÅ£iei tale. O zi favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină. Comunică cu prietenii. VeÅŸti bune ÅŸi programe de distracÅ£ie, mai pe seară.

LEU 

Astăzi, mai toată ziua, Å£i se dă dreptate de către cei din jurul tău. Acasă. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul ÅŸi că experienÅ£a acumulată chiar contează! Mici confirmări ale valorii tale de Leu! O decizie se impune ÅŸi timpul a început să vină. Nu este nicio grabă, configuraÅ£ia care te avantajează în luarea unor decizii înÅ£elepte ÅŸi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până pe la jumătatea lunii mai. 

FECIOARÄ‚  

Luni nu e, tradiÅ£ional, zi de supermarket online, dar astăzi eÅŸti atins de „febra cumpărăturilor”. Supraveghează-Å£i cheltuielile, fă-Å£i o listă cumpătată ÅŸi mai ales respect-o. Nu te lăsa păcălit! Nu cheltui mai mult decât Å£i se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preÅ£ mare înseamnă ÅŸi o calitate bună. Å¢ine-Å£i cunoÅŸtiinÅ£ele (mai ales cele feminine) strict la distanÅ£a potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale ÅŸi confesiunile mincinoase. 

BALANŢĂ   

Astăzi poţi găsi cuvintele potrivite ca să calmezi persoanele din jurul tău, acasă, sau cu munca la domiciliu, același lucru, de fapt. Lucrurile nevăzute, virusurile, cutremurele, radiaţiile, de exemplu, sunt cele care provoacă o frică teribilă. Măcar să nu fim isterici! Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu.

SCORPION  

O perioadă favorabilă. Conjunctura arată că ai noroc bun ÅŸi în dragoste ÅŸi în afaceri, ceea ce este mai rar! De asemenea, cheltuieli, dar ÅŸi posibile încasări, sau începutul unor proiecte ÅŸi relaÅ£ii foarte profitabile. Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur care până la urmă au o latură comică ÅŸi o mare doză de neprevăzut. Singurele influenÅ£e negative sunt date de Saturn, configuraÈ›ie  care provoacă întârzieri ÅŸi neînÅ£elegeri. 

SÄ‚GETÄ‚TOR  

O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus, ce ai plănuit în weekend. Nu te lăsa impresionat de comentariile comice și de zvonuri pentru proști! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată planetele grele Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

CAPRICORN 

EÅŸti ca o floare de cactus! O persoană dăruită de stele cu bun simÅ£, inteligenţă ÅŸi umor. Astăzi renunţă la „siguranÅ£a personală„ ÅŸi arătă celor din jurul tău calităţile tale deosebite. Acasa, familiei È™i motanului Pepe! Nu încerca să-Å£i impui cu orice preÅ£ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuÅ£ie să fie de accord cu tine. Temperează-Å£i partenerii, colegii prea focoÅŸi. Fii foarte precis ÅŸi direct, atît în comunicare pe net cât ÅŸi mai ales în analiză ÅŸi sinteză. 

VÄ‚RSÄ‚TOR   

DimineaÅ£a este mai aglomerată, doar este luni, aÅŸa pare, o zi densă. Dar, seara poate fi relaxantă ÅŸi distractivă. Astăzi nu reproÅŸa nerealizările celor din jurul tău, menajează-i ÅŸi încearcă să-i ajuÅ£i. Acasă. Stai ÅŸi analizează – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Stelele spun ca ar fi o perioada buna de noi aliante ÅŸi noi jocuri. Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai. 

PEÅžTI 

Astăzi, dacă nu poţi rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine. Strînge informaţii şi cere ajutoare. Uneori situaţiile se rezolvă de la sine, pentru că Timpul găseşte soluţiile! Este ziua nedumeririlor si a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna intinsa, sigur, metaforic vorbind, dar și la propriu, în familie, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter. Unele îți par justificate, altele nu!

loading...
S-ar putea sa iti placa