INCREDIBIL ! CUM ARATA FEMEIA CU 31 DE DEGETE !

INCREDIBIL ! CUM ARATA FEMEIA CU 31 DE DEGETE !

O femeie născută cu 31 de degete și-a petrecut întreaga viață ascunzându-se acasă după ce a fost denumita vrăjitoare de către vecini. Kumari Nayak, în vârstă de 63 de ani, are polidactilism - o anomalie comună la naștere, unde persoana are degetele și degetele în plus. Cu 19 degetele de la picioare și 12 degete de la mana, Kumari intră în recordurile mondiale Guinness . Femeia a spus că starea ei a afectat-o pentru întreaga viață și înseamnă că de multe ori se simte nevoită să rămână singură.

Nu are suficienți bani pentru a primi tratament medical și susține că vecinii cruzi o numesc „vrăjitoare” și o evită în stradă. Kumari, din raionul Ganjam din Odisha, India, a declarat: „M-am născut cu acest defect și nu am putut fi tratat, întrucât aparțineam unei familii sărace. „Acum au trecut 63 de ani când am avut această afecțiune. „Locuitorii din apropiere, care sunt prea mult în credințele oarbe, cred că sunt vrăjitoare și mă țin departe. Uneori vin să-mi vadă starea - dar nu mă ajută niciodată. „Sunt obligata să rămân izolata, deoarece sunt tratata diferit, ceea ce nu este un mod frumos din partea vecinilor mei.”

Unul dintre vecinii ei, care este conștient de starea lui Kumari, a spus că alții din „satul lor mic” au crezut prea mult în superstiție. Vecina a spus: „Știu că are o problemă medicală și nu are nicio legătură cu ceea ce ceilalți cred că este ea. „Îmi pare atât de rău pentru ea, încât nici nu își poate permite să fie tratată.” În India, 134 de persoane, în mare parte femei, au fost ucise pentru presupusa folosire a „magiei negre” în 2016, potrivit Biroului Național de Arhivă. În unele părți ale țării, până în ziua de azi, femeile acuzate de magie neagră sunt ucise de mafioți lynch sub pretextul „vânătorii de vrăjitoare”.

Potrivit DW News, mai multe state din India au introdus legi pentru prevenirea acestuia, însă activiștii spun că sunt inadecvate. Oficialii guvernamentali din India, auzind despre situația lui Kumari, i-au oferit o casă și o pensie și încearcă să răspândească conștientizarea vecinilor. Un purtător de cuvânt al departamentului administrativ a spus: „Suntem conștienți de situația ei și am oferit toate ajutoarele posibile. „De asemenea, educăm vecinii să o trateze cu dragoste și compasiune și că nu este o vrăjitoare.”

According to DW News, several Indian states have introduced laws to prevent it, but activists say they are inadequate. Govenment officials in India, having heard of Kumari’s plight, have offered her a home and a pension, and are making attempts to spread awareness among her neighbours. An administrative department spokesman said: ‘We are aware of her situation and have offered all possible helps. ‘We are also educating her neighbours to treat her with love and compassion and that she is not a witch.’


Read more: https://metro.co.uk/2020/01/30/woman-31-fingers-toes-cruelly-branded-witch-neighbours-12151794/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

loading...
S-ar putea sa iti placa

Carmen De La Salciua Mulge Vacile ! Sustine Ca si-a cumparat 3 Vaci In urma cantarilor !!

Artista sustine ca si-a cumparat 3 vaci in urma unei cantari

Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Are 36 de ani si mereu cand se accesorizeaza cu o avere, isi ia si 5 bodyguarzi cu el!

Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Bijuteriile valoreaza enorm! Bărbatul ăsta din Vietnam e obsedat de aur şi nu iese din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur!

Top 7 cele mai comune mituri despre „marea dragoste”. La ce să se aştepte partenerii de cuplu

„Mi-am găsit jumătatea”, „Suntem suflete pereche”, „Dragostea învinge tot”: de câte ori nu ai auzit sau nu ţi le-ai spus până acum? Realitatea este diferită faţă de ceea ce îţi imaginezi. Află care sunt cele mai comune mituri cân