Rona Hartner, totul despre lupta cu cancerul: «Soțul meu m-a văzut de trei ori la un pas de moarte»

Dragostea se cunoaşte la greu, iar Rona Hartner (46 de ani) poate confirma acest lucru, căci Herve Camilleri, soţul ei, i-a fost alături după ce actriţa a fost diagnosticată cu cancer la colon. Ea a povestit despre calvarul prin care a trecut de la începutul anului: o operaţie complicată şi chinuitoarele şedinţe de chimioterapie.

După ce s-a întors din ”Ferma vedetelor” (PRO TV), din 2017, Rona Hartner a început să aibă probleme de sănătate: oboseală, epuizare, stări de rău, acestea au fost primele semne ale cancerului la colon, boală cu care a fost diagnosticată, la începutul acestui an. Celebra actriţă a povestit,  într-un filmuleÅ£ postat pe Facebook, despre tot acest coÅŸmar: ”Mi-am dat seama că am ceva mai grav. Am fost la un episcop m-a binecuvântat ÅŸi mi-a zis: «Du-te la urgenÅ£e». Am aflat că am cancer la colon. După ce am terminat operaÅ£ia, mi-am impus să uit că sunt operată. Chimioterapia a avut mai multe etape, ÅŸi a fost mult mai greu după”. ÃŽn tot acest timp, Ronei i-a fost alături bărbatul cu care s-a căsătorit luna aceasta, pe 5 octombrie, în FranÅ£a.

A făcut şedinţe de chimioterapie

Este vorba despre Herve Camilleri, un DJ francez-sicilian, în vârstă de 44 de ani, patronul firmei Monsieur Herve Camilleri, care acordă sprijin animalelor. Debutul relaţiei lor a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă.

A trăit un an sălbatic cu mine ÅŸi m-a suportat în cel mai greu moment din viaÅ£a mea, a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a povestit ea, la Antena Stars. Chimioterapia a fost destul de grea pentru că i-a afectat alte organe. Rona spune că a apelat, pentru un plus de energie, ÅŸi la produse naturiste: ”Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat ÅŸi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină ÅŸi mi-am  refăcut fierul. Am luat vitamina C ÅŸi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare  etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai adăugat Rona.

sursa: click.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

Leacuri babesti pentru raceala si gripa: mituri vs realitate

Exista o multime de moduri prin care putem ajunge sa racim sau sa ne confruntam cu o gripa sezoniera. In jurul nostru exista cel putin doua sute de virusi care ne pot provoca banale raceli sau imbolnaviri mai serioase, care ne pot tintui la pat pentru zil

Muzica de Petrecere 2020 Colaj muzica populara de petrecere Sarbe si Hore

Muzica de Petrecere 2020 Colaj muzica populara de petrecere Sarbe si Hore

Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți. Ce obiecte i-au fost furate

Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți, iar fostbalistul a rămas fără câteva obiecte de mare valoare. Jaful a avut loc miercuri noapte și din fericire el nu se afla în imobilul de lux.