S-au drogat până la desfigurare! Imagini halucinante cu cele mai apreciate vedete din lume

Dependența de droguri este un subiect des întâlnit în rândul vedetelor. Din nefericire, acest viciu a adus unora probleme extrem de grave, iar altora chiar și moartea.

Tara Reid a făcut furori cu rolul din „American Pie” şi toată lumea îi aştepta cu nerăbdare ascensiunea. Însă, după ce s-a despărţit de iubitul ei din acea perioadă, singurul rol remarcabil pe care l-a mai interpretat a fost cea de „fată de petreceri”. A fost internată şi la dezintoxicare, dar fără prea mult succes.

20 years after American Pie, whatever happened to Tara Reid? - NZ ...


Britney Spears a fost odată vreme Prinţesa Muzicii Pop. Numai că faima dobândită mult prea brusc a făcut-o să cedeze psihic. Este de notorietate episodul în care, într-o noapte, s-a ras în cap…

What Exactly Is Going On with Britney Spears Now? | Vanity Fair


Lindsay Lohan este exemplu cel mai clar de copil-actor, care devine sursă de bani pentru părinţi. Cei doi au împins-o să ia rol după rol după rol, până când a cedat psihic. Ca să se simtă mai bine, a început să se drogheze şi să bea. Iar în momentul în care şi-a dat seama că nu mai are o carieră, a încercat să şocheze schimbându-şi periodic orientarea sexuală.

Aceasta este cunoscută pentru numeroasele sale vizite în centrele de reabilitare și în spitale unde nu înceta să consume substanțe interzise. Chiar dacă a ajuns să vorbească și în emisiuni TV despre problema care îi macină viața, aceasta nu a oprit consume substanțele interzise. Dealerul acesteia a dezvălui că Lindsay cumpăra cocaină și ale droguri, chiar și în valoare de 15.000 de dolari.

The theme song for 'Lindsay Lohan's Beach Club' is an old Lindsay ...


Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la numai 27 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în apartamentul ei. Lângă ea, se aflau trei sticle de vodcă goale, iar raportul medical post-mortem a confirmat că vedeta avea 416mg de alcool pe decilitru în sângele ei, adică destul încât să-i inducă o comă ireversibilă şi să-i blocheze sistemul respirator. Ceea ce s-a şi întâmplat! Scurta ei viaţă a fost afectată de depresie, autoflagerare, tulburări alimentare şi dependenţa de droguri şi alcool. Înaintea dispariţiei ei, Amy a încercat din răsputeri să-şi învingă dependenţa de alcool, dar fără succes.

Remembering Amy Winehouse: A film is still a possibility | Grand ...


loading...
S-ar putea sa iti placa