Vrei să treci mai uşor peste o despărţire? Nu-i deloc greşit să te descarci plângând

Despărţirea de persoana iubită provoacă o suferinţă foarte mare. Cu toții am trecut printr-o asemenea situaţie dificilă la un moment dat în viață. În articolul de mai jos, află cum ai putea să treci mai uşor peste o despărțire dureroasă.

Nu trebuie să îți reprimi emoțiile sau să le ascunzi. Această abordare este nesănătoasă. În realitate, cel mai bine este să le exprimi în felul tău. Unele persoane preferă să se destăinuie prietenilor, în timp ce altele plâng până la epuizare. Unii oameni doresc chiar să fie lăsați singuri o perioadă.

Dacă vrei să treci peste o despărțire dureroasă, alege metoda potrivită pentru tine și descarcă-te.  Dacă preferi să fii singură, nu ieși cu prietenii pentru a „uita” de toate. În acest fel, când vei rămâne din nou doar tu cu tine, emoțiile tale vor fi și mai puternice.

În ziua de azi, avem tendința să afișăm numai emoții pozitive și să le ascundem pe cele negative, probabil în dorința de a nu provoca disconfort celor din jur. Însă atunci când vrei să treci peste o despărțire grea, trebuie să uiți de această „regulă” și să exprimi exact ceea ce simți. Nu te jena și nu te abține.

sursa: click.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

18 fotografii care ne demonstreaza ca mamele si tatii au moduri total diferite de a creste copiii

Atunci cand devenim parinti intreaga noastra viata se schimba si orice lucru am face ne gandim in primul rand la binele celui mic. Insa se pare ca diferentele dintre femei si barbati sunt vizibile si cand este vorba de cresterea unui copil. Putem vedea c

De la paznic la un club de noapte până la curăţarea podelelor. Job-urile lui Papa Francisc înainte de a deveni preot

nte de a deveni Suveranul Pontif, Papa Francisc I a avut mai multe slujbe. De exemplu, Sanctitatea Sa avea responsabilitatea de a-i ţine deoparte pe cei care aveau chef de ceartă şi de petrecere într-un bar din Buenos Aires, Argentina, pe vremea când