Despre noi


KompactPlay.com este un portal de știri din România, care oferã o vedere de ansamblu în timp real a tuturor titlurilor zilei. Site-ul , va aduce din ora in ora noutati si informatii din lumea mondena , sanatate ,sport , bucatarie si horoscop ,astfel fiind cea mai rapidã modalitate de a sta la curent cu toate știrile de ultimã orã din România.

KompactPlay.com – Toate știrile zilei într-un loc. Cele mai noi știri în timp real. Portal de știri de ultimã orã. Ultimele știri online din presa naționalã și localã din România

Echipa editorialã KompactPlay.com reflectã echidistant actualitatea internã și internaționalã, livrând zilnic peste 50 de știri din domeniile politic, economic, social, cultural și sportiv, fluxuri de fotografie de presã, precum și înregistrãri audio cu declarații și interviuri în exclusivitate.

Toate aceste informații sunt accesate online, onscreen și pe telefonul mobil de cãtre consumatorii de informație.

Acumulând experiențã și jurnaliști profesioniști, care își pot exprima puncte de vedere pertinente, KompactPlay.com publicã, pe lângã știri, și alte tipuri de materiale jurnalistice, precum: comentariu (materialul în care autorul își exprimã punctul de vedere asupra unui eveniment sau subiect), focus (reportaje, documentare și materiale de tip feature), interviu, cronologie, biografie.