INCREDIBIL ! CUM AU REUSIT SA PRIMEASCA BAUTURI GRATUITE IN CLUB!

INCREDIBIL ! CUM AU REUSIT SA PRIMEASCA BAUTURI GRATUITE IN CLUB!

Corinne Miller și Adam Carroll au falsificat o cerere in casatorie la doar o lună de la inceperea relației lor,pentru a primi băuturi gratuite de la necunoscuți în două baruri .

Un cuplu care a dorit să economisească niște bani în călătorii a venit cu un plan de a se asigura că nu au plătit o băutură toată noaptea.
Corinne Miller și iubitul ei, Adam Carroll, au plecat într-o călătorie la Atlanta pentru a-și sărbători ziua de naștere la doar o lună în relația lor.
În ciuda faptului că erau zile foarte timpurii, ei au decis să falsifice o propunere de căsătorie într-un bar, în viziunea deplină a altor reverenți care ar vrea să sărbătorească momentul alături de ei.

Planul a funcționat atât de bine, încât s-au dus chiar la un al doilea bar...
Adam si Corinne s-au logodit in realitate,cateva luni mai tarziu.

Planul a funcționat - au reușit să obtina fotografii gratuite de la mai mulți necunoscuți care s-au prins în romantism și chiar au dus celebrarea la un al doilea bar, unde au fost tratati cu mai multe băuturi pentru a-și sarbatori „logodna”.

Șase luni mai tarziu dupa călătoria lor în iulie , Adam a implinit 28 de ani, si au ridicat din nou posibilitatea unei logodne - dar de data aceasta nu a fost nimic fals în legătură cu propunerea pe care a dat-o pe un genunchi în fața tuturor familiei și prietenilor lor la petrecerea de ziua lui .

"Cu siguranță a fost o poveste romantica. Am fost cei mai buni prieteni timp de opt ani înainte să fim un cuplu și călătoria aceea la Atlanta a fost de fapt una dintre primele călătorii în care am fost împreună.
"Sunt fericit că am făcut-o - cu siguranță a economisit niște bani, pentru ca Adam să-mi poată obține un veritabil inel de logodnă!"

loading...
S-ar putea sa iti placa

5 MISTERE NEDESLUSITE IN LUME,INCLUSIV IN ROMANIA

Îți prezentăm o listă de mistere neelucidate ale omenirii. Vei descoperi patru exemple din vechime și unul de dată mai recentă, care continuă să-i intrige pe cercetători.

Nemulțumit că nu a fost plătit pentru munca depusă, un zugrav s-a răzbunat pe clientul său lăsându-i un mesaj de atenționare scris cu vopsea pe fațada clădirii.

Nemulțumit că nu a fost plătit pentru munca depusă, un zugrav s-a răzbunat pe clientul său lăsându-i un mesaj de atenționare scris cu vopsea pe fațada clădirii.