Simona Halep recomandă 5.000 de pași pe zi, Nicoleta Nucă înmulțește cu 12! 60.000 de pași, ca să-și păstreze silueta!

Nicoleta Nucă este invidiată pentru formele ei, însă puțini sunt cei care știu că în spatele siluetei sale stă foarte multă muncă. Cântăreața ne-a mărturisit că nu are un metabolism bun, așa că este nevoită să facă eforturi mari ca să se mențină.

„Fac foarte multă sală. De cel puțin trei ori pe săptămână. Plus alimentație corectă. Recunosc că în București nu merg foarte mult pe jos, dar când merg în vacanță recuperez pe deplin. Sunt genul de persoană extrem de activă în vacanțe. Drept urmare, ajung să merg zeci de mii de pași pe zi”, ne-a declarat Nicoleta.

“Ultima dată, în Santorini, am ajuns într-o zi să facem 60.000 de pași. Telefonul mi-a calculat treaba asta. Corpul bine lucrat se obține prin foarte multă muncă”, a completat ea.

Face sport intens de la 16 ani 


Originară din Republica Moldova, Nicoleta Nucă, 25 de ani, a devenit cunoscută în România acum 5 ani, după participarea la „X Factor”, în echipa lui Ștefan Bănică. În țara natală însă, era celebră încă din adolescență! Iar imediat ce a devenit renumită, a-nceput să acorde o atenție sporită felului în care arată.

„De la 16 ani fac foarte mult sport și am adoptat un mod de viață sănătos. În principiu, regimul meu alimentar a fost mai mereu hiperproteic și pe bază de fructe și legume, adică proteină animală și vegetală și foarte, foarte puțini carbohidrați”, a mai spus cântăreața.

sursa: libertatea.ro

loading...
S-ar putea sa iti placa

TOP 20 CELE MAI SPECTACULOASE PLAJE DIN LUME

Pentru ca suntem deja la inceputul verii, cu gandul la vacanta, am facut un top cu cele mai spectaculoase si frumoase plaje din lume. Acolo te poti relaxa ascultand doar valurile marii, nu te lovesti de cutii de bere pe plaja sau alte gunoaie in apa. Pen

Horoscop zilnic, 27 august 2020

Horoscop zilnic, 27 august 2020. Balanta reuseste cu usurinta sa indeplinesca cu succes tot ce isi propune.

Cele mai bine plătite actriţe din lume. Angelina Jolie a fost detronată

A fost un an dificil pentru cinematografia mondială, însă vedetele de la Hollywood au câştigat destul de bine, potrivit publicaţiei Forbes, ba chiar s-au făcut schimbări în clasamentul celor mai bine plătite dintre ele.