Scandal uriaș în showbiz! Andreea Tonciu a făcut praf o vedetă de la ”Bravo, ai stil”, în direct la tv

Un nou scandal în showbiz a izbucnit zilele acestea, iar Andreea Tonciu a avut rolul principal. Ea a dat de pământ cu o vedetă de la ”Bravo, ai stil”, chiar în direct, la tv.

Victimă i-a căzut, de data aceasta, Alexandra Ungureanu, colega de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea nu s-a sfiit să-i spună direct în față ce crede despre ea. “De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, a taxat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu. Replica a venit instantaneu. “Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a luat-o peste picioar Andreea.

“Stai liniștiă, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…”, a fost replica artistei Alexandrei. Iar duelul a continuat. “Mai așteaptă mult și bine că o să te ia….știi cine…”, a spus Tonciu.

Andreea Tonciu, scandal și cu Maria Ilioiu

Andreea Tonciu are experință în privința scandalurilor de la ”Bravo, ai stil”. Nu cu mult timp în urmă, Andreea s-a păruit cu o altă concurentă, Maria Ilioiu, fostă ispită de la “Insula Iubirii”.

“A fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea Tonciu. Da, mă bucur că am ciufulit-o cum trebuie. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Uite că am rupt-o, pentru că și-a permis să vină să mă atace mișelește pe la spate. A venit și mi-a băgat mâna-n păr și a început să mă tragă. În acel moment n-am făcut decât să o iau și să o jumulesc ca pe o găină adevărată. Uite așa i-am făcut: Tonciuuu! Uite așa o jumuleam ca pe o găină și-i dădeam ‘poc, poc!’. Nu favorizez bătaia, dar în momentul în care o amețită de-asta, o vai mama ei, vine și își pune mâna în păr, o rupi pe genunchi, așa trebuie să procedezi. Așa a stat treaba, oameni buni. Cum e posibil ca acest ‘cap de bețișor’ să-și permită să-și pună mâinile în părul meu? Tonciu și-a permis să mă facă pe mine prostituată. Am chemat și poliția imediat după bătaie,” povestea la acea data Maria Ilioiu.


loading...
S-ar putea sa iti placa

Cea mai mare pisică din lume trăieşte în Australia, cântăreşte 15 kilograme şi mănâncă numai carne de cangur

La cei şapte ani ai său, motanul Omar din rasa Maine Coon, este deja vedetă pe Instagram. Acesta măsoară 1,20 m şi a ajuns la greutatea de 15 kg. Acest lucru îl face să fie considerat cea mai mare pisică din lume

Horoscopul zilei de miercuri, 19 august 2020. Fecioarele pot fi înșelate de prieteni

Horoscopul zilei de 19 august 2020 aduce experiențe inedite pentru mai multe zodii. Fecioarele și Capricornii vor avea parte de surprize, unele plăcute, altele, nu. Schimbări de atitudine pentru unii nativi.